Liseberg-bygg & kakel AB

Bojan Tosic
Kontaktperson
Bojan Tosic
076-947 73 99
Adress
Enevägen 11
428 34  Kållered

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Totalrenovering badrum & toalett i Göteborg

Mycket nöjd. Jag jobbar själv som besiktningsman nu och har jobbat i byggbranchen sedan 1979. Detta visste inte hantverkarna om. Vi renoverade två badrum. Arbetet sköttes mycket proffsigt och noggrant av duktiga hantverkare. All rabatt som Lisebergs bygg fick gick direkt till oss som byggherre. Hantverkarna hämtade allt material vi behövde inte göra mer än välja material och produkter. Grundarbetet utfördes grundligt och slutresultatet är vi mycket nöjda med. Kan verkligen rekommendera detta företag

Total Badrumsrenovering 4 kvm i Göteborg

Vi är toppen nöjda med badrummet! Det blev jättefint och det gick väldigt smidigt. De höll både tid och budget

Totalrenovering av befintligt badrum 3 kvm i Mölndal

Inga konstigheter.

Total badrumsrenovering 4 kvm i Göteborg

Ett förstklassigt arbete utfört till överenskommet pris och utan förseningar trots överraskningar.
Smidigt och professionellt hanterat från början till slut.
Kan verkligen rekommenderas.

Total badrumsrenovering 4 kvm i Kungälv

Jag är mycket nöjd med Liseberg Bygg & Kakel. Arbetet gick som planerat och kommunikationen var bra.
Allt gick som det skulle utan problem.

Totalrenovering av toalett 4kvm i Torslanda, Göteborg

Supernöjd med resultatet. Helt enligt offert och enligt tidplan. Bra kommunikation under projektet.
Rekommenderas varmt

Total Badrumsrenovering 6 kvm i Mölndal

Väldigt nöjd med utfört arbete. Proffsigt bemötande och väldigt måna om att jag ska bli nöjd, vilket jag blev. Genuina, trevliga och noggranna.
Kan verkligen rekommendera.

Total Badrumsrenovering 4 kvm i Västra Frölunda, Göteborg

Bra utfört arbete. Noggranna, effektiva och följde tidsplanen de sa från början. Badrummet blev klart på de tre veckor som de utlovat. Sen hade vi lite otur med beställningar som blev fel eller dröjde från leverantör, men så fort de kom så löste de detta. Vi är mycket nöjda!

Totalbadrumsrenovering 6kvm i Partille

Hej!
Lisebergs bygg och kakel anlitade vi till vår tvättstuga och badrumsrenovering. Dom har gjort ett superbt bra jobb. Dom var lätta att kommunicera med och mycket proffsiga. Vi hade även asbest som dom upptäckte och fixade snabbt fram en firma som kunde sanera, detta gjorde att dom höll byggtiden enligt schemat. Vi hade inga störningar på vägen och dom kom med finurliga lösningar ibland där vi inte hade några idéer. Vi vill varmt rekommendera dom.

Total Badrumsrenovering 4 kvm i Torslanda, Göteborg

Vi är väldigt nöjda med badrummet. Bra och tydligt offertförslag. Noggranna. Höll tidplan. Inga tillägg och bra bemötande.

Total badrumsrenovering 8 kvm i Hisings Backa, Göteborg

Jobbet utfördes i okej standard, kommunikationen med företaget har varit en mardröm. Arbetarna har varit väldigt professionella och duktiga, de byggde oss ett väldigt fint badrum och hjälpte även till med annat hantverk i hemmet. Men "chefen" har varit otrevlig, taskig och oprofessionell i sitt bemötande. Urusel på att ta kritik och att diskutera saker och ska alltid hävda sig och slå på stora trumman. När viss installation inte har fungerat efter att de lämnat vill chefen bara hitta ursäkter till varför han inte kan fixa och när jag hävdar att det borde lagas i och med att de lämnar "garanti" vägrar han och hotar med att fakturera om de behöver komma ut igen. Inte värt mödan, finns mer professionella företag att arbeta med som kan leverera samma resultat för samma priser.
Det var fyra-fem företag som var inbladade i en total renovering av hennes lägenhet. Ett företag lämnade arbetsplatsen efter två dygn. De ville inte fortsätta jobba mer pga att hon började bråka med dem.
Vi gjorde väldigt mycket extra arbete utanför badrummet ca 30 000 kr som inte var med i offerten. Hon ville inte betala en enda krona till oss. Hennes svar var att det är eran goda vilja att ni gjorde det. Hon köpte världens billigaste grejer och förväntade sig att få ett lyxigt badrum till slut.
Första gången i mitt arbetsliv var jag utsatt för en utpressning. Hon krävde en stor prissänkning av alla företag, både på arbete och bygg material. Vi alla hade riktigt svårt att få betalt till slut.
Liseberg-bygg & kakel AB

2020-10-28


Total badrumsrenovering 10 kvm i Kållered, Mölndal

Vi är väldigt nöjda med både slutresultat och genomförandet! Totalrenovering av större badrum. Mycket fin finish på allt och enkelt och smidigt samarbete om detaljer under arbetets gång. Jag kan varmt rekommendera Liseberg Bygg och kakel!

Total Badrumsrenovering 3 kvm i Göteborg

Vi är mycket nöjda med att vi anlitade Bojan och Liseberg Bygg & Kakel för renoveringen av vårt badrum. Efter ett trevligt och kunnigt bemötande redan från start valde vi att anlita Bojan. Vi fick bra råd och tips kring val av kakel, badrumsinredning och slutresultatet blev fantastiskt bra. Noggranna hantverkare som utför arbetet enligt tidsplan och som städar och håller snyggt efter sig.

Vi kan varmt rekommendera Lisebergs Bygg & Kakel!

Total Badrumsrenovering 5 kvm i Göteborg

Vi valde Liseberg-bygg och kakel AB, då vi fick ett gott och professionellt bemötande, redan vid mötet för bedömning av önskad renovering. Duschrum med toalett på 4 kvadratmeter.
Ett mycket gott genomfört arbete, en tidsplan som höll och ett konkurrenskraftigt pris. Lätt att hålla en dialog under byggprocessen.
Vi har ett mycket snyggt duschrum och är väldig nöjda.
Claes med familj

Total badrumsrenovering 4 kvm i Göteborg

Efter att ha gett Liseberg- bygg och Kakel uppdraget med en badrumsrenovering i vår förra bostad kände vi oss trygga med att välja dom igen. Med en snabb start och slutfört arbete på endast 14 arbetsdagar kan jag varmt rekommendera detta företag. De fick vårat lilla trånga badrum att lyftas och känna sig mycket större och lyxigare efter avslutat arbete.

Totalrenovering av 2 st badrum 8 kvm i Göteborg

Vi anlitade Liseberg-bygg & kakel för att totalrenovera våra två badrum. Redan när vi träffade tänkbara leverantörer stack Bojan ut ur mängden och ingav förtroende och kompetens utan att agera som en påstridig säljare. Våra förväntningar har infriats och vi är mycket nöjda med slutresultatet. Kostnads- och tidsramar har hållits och arbetet är korrekt och noggrant utfört. Vi har hållits välinformerade under hela processen och killarna har hållit ordning och städat efter sig löpande.
Bojan och hans killar är verkligen måna om att kunden skall bli nöjd och vi har flera exempel på när dom kommit med bra tips på lösningar och när dom gjort det lilla extra för att vi skall vara nöjda.
Vi kan varmt rekommendera Liseberg-bygg & kakel!

Totalbadrumsrenovering av 3st badrum 3kvm i Göteborg

Killarna från Liseberg-bygg & Kakel byggde om 3st badrum på väldigt kort tid. De var noggranna och slutresultatet blev mycket bra.

Total Badrumsrenovering 5 kvm i Partille

Fick ett fantastiskt slutresultat av killarna på Lisebergs-bygg & kakel AB.
Är väldigt nöjd!

Dom fick komma tillbaka flera gånger pga att det blev fel saker levererat från leverantören av inredning.
Något som inte Liseberg hade något med att göra men löste superbra utan extra kostnad.

Vi kunde använda toaletten även när de byggde nästan hela tiden och dom var flexibla och smidiga att ha och göra med.

De kom med bra input på vad som blir snyggt och vad dom tycke vi skulle göra med detaljer som man inte alltid tänkt på.

Kan inte annat än rekommendera dom varmt!

/Mikael

Total badrumsrenovering 15kvm i Mölnlycke, Härryda

Professionellt utfört arbete på tid.
Kan rekommenderas.

Total badrumsrenovering 6 kvm i Göteborg

Riktigt duktiga på kakelsättning och detaljer. Gör det lilla extra för att du ska bli nöjd!!

Totalrenovering av badrum 4 kvm i Mölndal

Mycket bra utfört arbete, kunde inte blivit bättre.
Blev regelbundet informerad om hur det gick, både med bilder och samtal.
Tidsramen hölls utan problem.

Utbyggnad av badrum 5 kvm i Västra Frölunda, Göteborg

Vi är mycket nöjda med Göteborgs Bygg och kakel. Alla tider och avtal hölls, de städade fint efter sig, snabba , trevliga och proffsiga. Badrummet blev bättre än vad vi förväntat oss.vi rekommenderar Lisebergs bygg och kakel varmt, och kommer att använda dem igen när det är dags för att renovera vår gästtoalett.

Total Badrumsrenovering 3 kvm i Ytterby, Kungälv

Lisebergs bygg är väldigt duktiga och effektiva!!!
Vi är helt klart nöjda.

Total badrumsrenovering 3 kvm i Göteborg

Efter en bra genomgång av offert följdes tidsplanen till punkt och pricka. Trevligt och proffsigt utfört

Totalrenovering av badrum 7.8 kvm i Askim, Göteborg

Vårat badrum totalrenoverades och resultaten blev fantastiskt. Jag kan verkligen rekommendera Lisebergs bygg och kakel, då de både höll tidplanen och utförde ett hantverk i toppkvalitet. Vi är 100% nöjda.

Total badrumsrenovering 5 kvm i Lindome, Mölndal

Ett mycket proffsigt företag. Från första mötet kände jag mig trygg med Liseberg- bygg & kakel AB. De jobbade snabbt och effektivt. Gav goda råd vad gällde inredning och praktiska lösningar. Nu har jag ett badrum som jag är totalt nöjd med. Jag rekommenderar dem verkligen.

Badrumsrenovering 8kvm i Öjersjö, Partille

Vi är super nöjda med Liseberg bygg och kakel!
Dom utförde jobbet proffsigt och väldigt snabbt!

Total Badrumsrenovering av 4kvm i Göteborg

Det var självklart att anlita Liseberg-bygg & kakel AB då de redan vid offertförfrågan utmärkte sig och engagerade sig för att verkligen ta reda på vad jag ville ha. Från dag ett höll de mig informerade om arbetets fortgång och om vad som var nästa steg. Genomgående var det tydligt att de arbetade med noggrannhet och hög professionalitet - det finns inget negativt att säga om dem. Jag har nu ett badrum som överträffar alla mina förväntningar och önskemål, och jag ger Liseberg-bygg & kakel AB mina varmaste rekommendationer. Kommer utan tvekan att anlita dem igen om jag behöver liknande tjänster.//Niki Molitorisz

Renovera 2 badrum i Torslanda, Göteborg

Liseberg Bygg och kakel var genom hela arbetet, från planering till avslut, mycket måna om att vi skulle bli nöjda. Gav förslag på lösningar, vilket vi uppskattade. Arbetet utfördes ytterst proffsigt av alla inblandade. Effektiva och pålitliga. Vad kan vi säga mer? Den oro man alltid har inför ett såpass stort projekt släppte snabbt och byttes till trygghet! Våra badrum blev outstanding och vi rekommenderar detta företag starkt! /Anna och Stefan

Badrumsrenovering 6 kvm i Göteborg

Anlitade i april år 2018 Liseberg Bygg och Kakel för renovering av badrum. Från första stund har de skött sitt uppdrag till största belåtenhet. De var och arbetade varje dag tills badrummet var klart och det gick därför mycket fort! Jag har ett litet badrum och var mycket mån om att utnyttja utrymmet till max. De kunde med sin erfarenhet ge mig goda råd om hur jag kunde göra för att uppnå detta! Slutresultatet blev mycket Abättre än vad jag förväntade mig innan!

Till sist vill jag säga att jag utan att tveka skulle anlita Liseberg Bygg och Kakel på nytt om ett sådant behov skulle uppstå!

Total Badrumsrenovering av 6kvm i Romelanda, Kungälv

Vi har varit mycket nöjda med Liseberg kakel och Bygg gällande renoveringen av vårt badrum.

Smidigt samarbete, kommit som utlovat och bra dialog under arbetets gång.

Badrumsrenovering 3,6 kvm i Göteborg

Liseberg-bygg & kakel byggde om vårt badrum under maj 2016. Vi är mycket nöjda med resultatet. De var kompetenta yrkesmän som la ned mycket omsorg på sitt arbete. De var lyhörda för våra synpunkter och de höll tidplanen perfekt.

Badrumsrenovering 6 kvm i Göteborg

Väldigt snyggt gjort. Ett perfekt badrum har vi fått! Den totala renoveringen tog 10 arbetsdagar, snabbt och smidigt! Vi är mycket nöjda.
Elin & Gustav

Badrumsrenovering ca 3 kvm i Lerum

1. Kom alltid på förutbestämd tid och meddelade alltid i god tid innan ankomst.
2. Var oerhört noggranna och skickliga och samtidigt snabba.
2. Resultatet blev över förväntan!

Badrumsrenovering i Göteborg

Har nu anlitat Bojan / Lisebergs Bygg & Kakel två gånger (i två lägenheter) för att totalrenovera badrum och blivit supernöjd båda gångerna. Bara det faktum att man återvänder till en hantverkare en gång till är betyg nog.
Perfekt resultat och hög hastighet när väl arbetet är igång

Renovera/bygga ut toalett/badrum i Göteborg

Lisebergs B&K kunde ibland uppfattas som lite osmidiga i diskussioner och när saker skulle utföras, men som helhet blev Jobbet mycket professionellt och snyggt gjort.

Renovering av badrum 8 m2 i Göteborg

Vi är jättenöjda med renoveringen. Mycket duktiga, noggranna och trevliga!

Helrenovering av badrum 1,5 kvm i Göteborg

Väldigt nöjda med Liseberg-bygg & Kakel AB. Snyggt utfört arbete, tillmötesgående och arbetet klart på utsatt tid. Rekommenderas varmt! / Paul

Badrumsrenovering ca 4 kvm i Mölndal

Totalrenovering av (bad) duschrum/toalett.
De var väldigt professionella och noggranna från början till slut. Fick t.o.m en CD-skiva med foton som visade arbetet, steg för steg. Bra hjälp med val av material och förslag på inredning, såsom spotlights i taket, handdukstork och golvvärme. Tänkte på att skydda omgivande rum och städade noga efter sig. Allt gick enligt tidsplanen och (bad)duschrummet blev fantastiskt fint! Är jättenöjd med resultatet! Ellinor

Renovering av badrum i Göteborg

Offerten kom snabbt.
Arbetet kom igång på utlovad tid.
Proffsigt arbete med de bästa metoderna och materialen.
Stor yrkesskicklighet.
Entreprenören kommunicerade hela tiden - viktigt.
Höll utlovad tid och offererat pris.
Slutresultatet blev toppen.
Allt fungerade!!

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Våra referenser

Våra referenser !
Ni är välkommna att kontakta våra referenser EFTER ATT NI FÅTT EN OFFERT.

Sven & Ulla Ljunglöf , Annete & Niclas Dahlström , Cecilia & Ruben , Ammi & Alex Ljungkvist , Håkan Johansson, Annette Lorne & Lase , Henrik Johansson , Sven Olof & Karin Haglund , Peter Gustafsson , Jarl Elmgren , Marie & Jonas Larsson , Andreas Olsson & Fannnye Miren ,Camilla & Arne Löfstedt , Per & Claudia Östlund , Ellinor Eriksen , Magnus Longemar , Ann Charlotte & Bertil Zackrisson , Jahn & Jutta , Paulina & Axel Lorne , Anna & Carl Nelvig , Emelie Sander , Paul & Åsa Epäilys , Magnus Pettersson , Jakob Martinsköld , Rasmus Mononen , Philipe & Olivia , Carl Bergenhem , Stina Benderix , Jönas och Anna Bäck , Tomas & Anna , Kjell Wallin , Sara Brandström , Gary & Gunilla , Kerstin & Rikard , Fredrik & Pernila , Mick & Marika , Matz & Madalene Rehnberg , Niklas och Anna Dalhgren .


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: IF Försäkringar*
Beloppsbegränsning: 1500 000*
*Företagets egna uppgifter.


Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.